NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Van mozaïek tegels in de badkamer tot in de woonkamer

Met mozaïek tegels kunt u alle kanten op. Door de diversiteit en verschillende mogelijkheden creëert u altijd iets wat uniek is. Ook zorgt het voor een frisse, stijlvolle en chique uitstraling van het interieur. Van mozaïek tegels in de badkamer tot aan mozaïek tegels in de rest van het interieur, met mozaïek zorgt u altijd voor een persoonlijke tint!

Mozaïek tegels badkamer

Als u kiest voor mozaïek tegels in de badkamer is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Zo is mozaïek geschikt voor zowel de vloer als wand, maar wordt glasmozaïek afgeraden om als vloertegel te gebruiken. Dit wordt afgeraden omdat het erg glad kan worden. . Als u toch graag mozaïek op de vloer wilt zijn er wel nog andere materiaalmogelijkheden. Daarnaast is het van belang dat u kiest voor mozaïek die eenvoudig aan te brengen is op de wanden en dat goed blijft zitten. Omdat het nat en vochtig kan worden in de badkamer is het ook belangrijk dat de mozaïek tegels vochtbestendig of waterdicht zijn.

Mozaïek in de rest van het interieur

Mozaïek is uitermate geschikt om uw interieur mee op te fleuren. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden in de keuken als spatwand of op het toilet. Doordat er eindeloos veel mogelijkheden zijn, zorgt mozaïek voor een leuke afwisseling in uw interieur. Denk vooral eens out-of-the-box en maak uw woning en interieur helemaal uniek met de mozaïek tegels!

https://www.topmozaiek24.nl/