NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Een vliegengordijn: de oplossing voor vliegen in huis

Het is weer mooi weer, en dus is het tijd om een vliegengordijn aan te schaffen. Want als u veel in de tuin zit, staat de deur ook vaak open. En dat betekent dat vliegen en andere vervelende vliegende insecten hun weg naar binnen kunnen vinden. En zie die maar weer naar buiten te krijgen. Natuurlijk – u kunt ze doodslaan, of gif spuiten. Maar het lijkt handiger om überhaupt te voorkomen dat vliegen uw huis binnenvliegen. Met een vliegengordijn of insectengordijn van Torresol heeft u een duurzame, eenvoudige en handige oplossing. Perfect toch?

Hang een vliegengordijn op

Als het warm is buiten, is het heerlijk om de deuren wagenwijd open te zetten. Het huis doorluchten, dat zorgt voor de nodige verfrissing. Maar u wilt wel voorkomen dat u allerlei ongewenste vliegende insecten binnenhaalt. Met een insectengordijn van Torresol wordt dat risico een stuk kleiner. Met dit speciale gordijn kunnen vliegen niet meer zomaar naar binnen.

Een stijlvol gordijn – dat staat leuk

Er zijn maar weinig mensen die houden van vliegende insecten als vliegen, muggen en wespen. Laat staan dat u ze in huis wilt. Een insectengordijn van Torresol, dat u ophangt in de deuropening, is daarvoor een mooie oplossing. Het gordijn valt meteen dicht en laat geen vliegen door. Een insectengordijn is bovendien leuk om naar te kijken. Torresol heeft allerlei leuke patronen beschikbaar, tevens kunt u uw eigen patroon uitkiezen om te laten drukken. Het fleurt het huis op in de zomermaanden.

Spaar het milieu, voorkom het probleem

Veel mensen hebben een hekel aan insecten in huis. Maar wat doet u als die eenmaal binnen zijn? Dan zit er niet veel anders op dan de vliegenmepper te pakken, of erger nog – met gif te spuiten. Dat kan schadelijk zijn voor de gezondheid van uzelf, en die van uw gezin en huisdieren. Dat doet u dus liever niet. Een vliegengordijn voorkomt het hele probleem. Perfect dus.