NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Stoelen en eettafel: manieren om te combineren

Verschillende stoelen en eettafels op de juiste manier gecombineerd doorbreken de eentonigheid en zorgen voor een unieke en exclusieve stijl van interieurdecoratie. Met zoveel ongelooflijke mogelijkheden kun je verschillende stukken in een compositie tafel gebruiken. Het gebruik van eetkamerstoelen met armleuningen in verschillende kleuren, ontwerpen, stijlen en materialen maakt de ruimtes dynamisch en modern.

In veel traditionele tafel sets zijn de stoelen aan elk uiteinde van de tafel gedifferentieerd en kunnen ze armen bevatten, groter of meer sierlijk zijn om het belang van de plaats aan de tafel weer te geven. Een goede suggestie in dit geval is om fauteuils te gebruiken in plaats van stoelen.

 

Afmetingen van de eetkamerstoelen

Bij de keuze van eetkamerstoelen met armleuningen is het belangrijk om te zorgen voor een goede doorstroming. De aangegeven ruimte is minimaal 60 cm per stuk. De set moet in verhouding staan tot de afmetingen van de omgeving, zodat de ruimte voldoet aan de ergonomische eisen. De stoelen mogen niet te groot of te klein zijn. 

 

Kleuren van eetstoelen

Een goede manier om stoelen van verschillende kleuren te mixen is te kiezen voor gelijke onderdelen in verschillende tinten, vooral voor eetkamerstoelen met armleuningen in een klassiek ontwerp. Als de stoelen van verschillende stijlen zijn, is het noodzakelijk om de consistentie van een enkele kleur te behouden. 

 

Gelijke stoelen en verschillende kleuren

Versier de kamer met stoelen van hetzelfde model maar in verschillende en complementaire kleuren. Het werkt goed als de stoelen in eigentijdse stijl zijn en gemaakt zijn van gelakt hout, gepoedercoat staal of een kunststof of stoffen zitting hebben.

 

Dezelfde kleur, verschillende stoelen

Als het voorstel is om een meer ontspannen sfeer te creëren, kan een samenstelling van eetkamerstoelen met armleuningen worden gevormd, in verschillende modellen met dezelfde kleur. In dit geval kunt u, als u voor houten stoelen kiest, deze in de gekozen kleur schilderen.

 

Combineer klassiek met hedendaags

Stoelen in verschillende stijlen verdeeld over de tafel verlaten de eetkamer met een interessante persoonlijkheid. Het werkt goed als de vormen zichtbaar worden. In dit geval worden oudere gebogen stoelen samengevoegd met moderne stoelen die iets stijver zijn en rechte lijnen hebben.