NMR Webmarketing
Image default
Bedrijven

Hetgeen waar je niet aan hebt gedacht bij een airpods pro hoesje

Oh je bent zo blij! Je hebt eindelijk je airpods pro aangeschaft waar je al voor zo lange tijd voor aan het kijken bent of dit wel helemaal iets voor je is. Na de eerste week van het gebruik weet je waarschijnlijk al dat dit helemaal je ding is en perfect is voor de korte reisjes of als je even thuis snel een paar filmpjes wilt kijken. Beter kan dus niet en je hebt totaal geen spijt van je keuze! Als je voorzichtig wilt omgaan met je spullen is het daarom beter om gebruik te maken van een airpods pro hoesje zodat je niet aleen maar kan laten zien wat jouw stijl is maar ook in het geval dat je waardevolle oortjes per ongeluk een keer laat vallen. Stel je voor dat je toch deze wilt doorverkopen nadat je er een beetje op uitgekeken bent, dan is het wel fijn dat je zelf ook weet dat de staat van oortjes eigelijk zo goed als nieuw zijn.

Belangrijk om over na te denken bij airpods pro hoesje

Binnen de hoesjes van de airpods pro hoesje heb je meerdere keuzes om te maken om eruit te komen welk hoesje nou daadwerkelijk het beste bij je past. Zo heb je hoesjes die dikker zijn, van betere materiaal, maar hierdoor ook dikker worden als je deze wilt meenemen op vakantie of school. Ook kan je ervoor kiezen om rubberen hoesjes te kiezen die een dunnere laag beschermen bij de airpods pro hoesje maar wel vaak in felle leuke kleuren verkrijgbaar zijn. Tot slot heb je ook nog plastic transparante hoesje, waarbij je eigelijk helemaal niet ziet dat je een hoesje hebt, maar toch beschermd is.

Maar is er niet nog een laatste airpods pro hoesje optie?

Jawel, deze is er in de vorm van een ‘skin’ of ook wel huid. Dit is meer een plakstrip dan een hoesje en deze zit direct op het oppervlakte van de airpods pro. Zo kan je allerlei leuke en gekke printen hierop zetten, maar heeft weinig valimpact, de enige reden waar deze goed voor zijn is het feit van microkrasjes.

https://airpodshoesje.nl/airpods-pro-hoesjes/